Termeni si conditii

Termeni și condiții de utilizare

Vă rugăm să citiți cu atenție acești termeni și condiții de utilizare înainte de a accesa sau utiliza site-ul www.teodora-advertising.ro. Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord să respectați acești termeni și condiții. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții, vă rugăm să nu utilizați site-ul nostru.

Proprietatea intelectuală

Conținutul și designul site-ului www.teodora-advertising.ro sunt proprietatea SC TEODORA ADVERTISING SRL și sunt protejate de legea drepturilor de autor. Utilizatorii nu au dreptul să reproducă, să modifice sau să distribuie conținutul site-ului fără acordul nostru scris.

Utilizarea site-ului

Site-ul www.teodora-advertising.ro este destinat utilizării personale și non-comerciale. Utilizatorii nu au dreptul să acceseze sau să utilizeze site-ul în scopuri ilegale sau în mod care ar putea dauna sau afecta site-ul sau serviciile noastre.

Accesul și disponibilitatea site-ului

SC TEODORA ADVERTISING SRL face eforturi pentru a asigura accesibilitatea site-ului www.teodora-advertising.ro, dar nu poate garanta disponibilitatea continuă sau fără întreruperi a site-ului. Ne rezervăm dreptul de a suspenda sau de a întrerupe accesul la site-ul nostru pentru orice motiv sau fără motiv, fără notificare prealabilă.

Informațiile prezentate pe site

SC TEODORA ADVERTISING SRL depune eforturi pentru a asigura că informațiile prezentate pe site-ul www.teodora-advertising.ro sunt exacte și actualizate. Cu toate acestea, nu putem garanta că informațiile sunt complete sau fără erori. Utilizatorii utilizează site-ul nostru pe propriul risc.

Link-uri către site-uri terțe

Site-ul www.teodora-advertising.ro poate conține link-uri către site-uri terțe, care nu sunt controlate de SC TEODORA ADVERTISING SRL. Nu ne asumăm responsabilitatea pentru conținutul sau practicile de confidențialitate ale acestor site-uri. Utilizatorii accesează site-urile terțe pe propriul risc.

Limitarea răspunderii

SC TEODORA ADVERTISING SRL nu va fi responsabilă pentru daune directe, indirecte, accidentale, punitive sau pentru orice daune conexe sau pentru pierderi de orice fel ca urmare a utilizării sau a incapacității de a utiliza site-ul www.teodora-advertising.ro.

Modificări ale termenilor și condițiilor de utilizare

SC TEODORA ADVERTISING SRL își rezervă dreptul de a modifica sau actualiza acești termeni și condiții de utilizare în orice moment, fără notificare prealabilă a utilizatorilor. Utilizatorii sunt încurajați să consulte această pagină periodic pentru a fi la curent cu orice modificări. Utilizarea continuă a site-ului după publicarea modificărilor reprezintă acceptarea acestor modificări.

Dreptul de autor și marca înregistrată

Conținutul și designul site-ului www.teodora-advertising.ro sunt protejate de drepturile de autor și de alte legi și tratate internaționale privind proprietatea intelectuală. Toate drepturile sunt rezervate. Toate mărcile comerciale, mărcile de servicii și numele comerciale sunt proprietatea SC TEODORA ADVERTISING SRL sau a proprietarilor lor respectivi și nu pot fi utilizate fără permisiunea scrisă a proprietarului.

Contact

Pentru orice întrebări sau nelămuriri referitoare la acești termeni și condiții de utilizare, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail valentin@tmtmedia.ro sau prin intermediul formularului de contact disponibil pe site-ul nostru.

Acești termeni și condiții de utilizare reprezintă un acord între utilizatori și SC TEODORA ADVERTISING SRL și reglementează utilizarea site-ului www.teodora-advertising.ro. Este recomandat să consultați un avocat specializat în legislația privind proprietatea intelectuală și drepturile de autor pentru a elabora termeni și condiții de utilizare adaptate situației dumneavoastră.

INFORMATII CLIENT

» Confidentialitate
» Politica de cookie-uri
» Termeni si conditii

COMPANIE

ANPC SAL
ANPC SAL

DATE DE CONTACT

» Telefon: 0745.077.991
» E-mail: office@servushdtv.ro
» E-mail: ioana@servuspress.ro


TEODORA ADVERTISING SRL | Reg. com.: J20/413/2014 | CIF: 33131320 | Adresa: Mareșal Alexandru Averescu 1, Bl 1, Parter P3, Hunedoara, Deva

videobooth Iasi creare site web Senzor miscare fibaro telefon contact Antena 3 Telefon contact Romania TV RTV telefon contact Unicredit Bank telefon contact Raiffeisen Bank hormigon impreso Murcia apartamente noi galata Tipografie Iasi furtunuri industriale si racorduri telefon contact raiffeisen bank telefon contact Ing bank reparatii congelatoare Ilfov beton amprentat traduceri autorizate Iasi
Epilare cu ceara Iasi expert contabil iasi